ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Με μια επαγγελματική διαδρομή που έχει ως αφετηρία της το 1969, προχωράμε με συνέπεια και υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, των κατασκευών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε. επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, παραμένοντας σταθερή στις αξίες που την καθιέρωσαν ως μία από τις πλέον αξιόπιστες τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρίες. Με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, υλοποιούμε όλες τις νέες κατασκευές μας σύμφωνα με τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές και με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η χρήση προηγμένων υλικών, η συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες, η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό, συνέθεσαν στην αναγνωρισιμότητα και στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Οι εργαζόμενοι στη ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε. και στις θυγατρικές της εταιρίες, διαθέτουν βαθιά επιστημονική γνώση, εμπειρία και με απόλυτη συναίσθηση της αποστολής τους έχουν σκοπό να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων έργων.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Αναλαμβάνουμε έργα ποικίλων θεμάτων και τρόπων κατασκευής όπως:
    • Μηχανολογικές εγκαταστάσεις για όλο το φάσμα των κατασκευών
    • Ανακαινίσεις κατοικιών
    • Οικιστικά Συγκροτήματα
    • Project Management
    • Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας
Δείτε όλα μας τα έργα εδώ

Τα βήματα προς την επιτυχία

ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το ανθρώπινο δυναμικό μας σχεδιάζει βάσει των πιο αυστηρών διεθνών αλλά και Ελληνικών Προτύπων.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

H εξαιρετικά άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας αποτελεί το σημείο αναφοράς μας. Υλοποιούμε τα έργα μας ακολουθώντας όλα τα πρότυπα ποιότητας, με ασφάλεια, χρονική ακρίβεια και χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση ενός έργου γίνεται πάντα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί ακολουθώντας πιστά όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τα σχέδια.

Ψηφιακό Άλμα Logoset
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο